Balkan Pharma Artık Sp Laboratories Olarak Üretim Yapacak!

Uzun yıllardır bilinen ve akla ilk gelen kaliteli markalardan biri olan balkan pharma artık anabolik steroid üretimi yapmayacak Bu kadar bilindik bir marka olması fazlaca sahte, taklitlerinin yapılmasına sebep oldu fakat buna rağmen yeni hologram serileri ve yeni check kodu sistemi ile uzun yıllar yoluna devam etti ve taklit edilemedi. Fakat son yıllarda balkan pharma steroidleri piyasadan tamamen yok olmaya ve bulunmamaya başladı. Bunun sebebi balkan pharma firmasının anabolik steroid üretimini tamamen bitirmesidir! Balkan pharma artık sp labs markası altında anabolik steroid üretimi yapacak. SP LABS STEROİD FİYATLARI VE SATIN ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Balkan pharma anabolik steroid üretimi neden durdu?

Kulağımıza gelen bilgiler doğrultusunda; başta moldovada hükümet baskısı ile anabolik steroid ürünlerinin üretimine engel olunması görünüyor. Temel sebep ise tam olarak moldova avrupa birliğine girmek için çabalıyor ve bu doğrultuda anabolik steroid grubu ürünler bir engel olarak göze çarpıyor. Durum böyle olunca avrupa birliği yolu için moldova hükümeti balkan pharmaya baskı yaparak üretimi bitirdi ve balkan pharma artık ticari hayatına sadece supplement ve çeşitli vitaminler, ilaçlar üzerinden devam etme kararı aldı ve web sitesinden anabolik içerikli tüm ürünleri kaldırdı. Merak edenler aşağıdaki linke tıklayarak bakabilir. https://balkanpharmaceuticals.com/en/products.html

Balkan pharma anabolik steroid üretimine gelecekte devam edecek mi?

Balkan pharma markası altında steroid üretimi maalesef ki artık devam etmeyecek. Fakat birçoğunuzun bildiği SP LABS, aslında balkan pharmanın alt markasıdır. Bu marka resmi olarak ilan edilemez ama çoğunlukla balkan pharmayı bilen herkes sp labsın balkan pharmanın alt markası olduğunu bilir. Sp Labs gayri resmi olarak balkan pharma ortaklarının kurduğu bir markadır. Hali hazırda uzun yıllardan beri Sp labs üretimine devam etmekteydi. Bundan sonrada balkan pharma markası anabolik steroid üretiminde artık sp labs markası altında üretime devam edecek.

Balkan pharma ile Sp Labs aynı mı?

Evet. Sp labs, balkan pharmanın ortakları tarafından kurulan bir alt markadır.

Sp labs steroid kalitesi balkan pharma ile aynı mı?

Evet. Sp labs steroidleri kalite ve içerik olarak balkan pharma ile aynıdır. Balkan pharmanın ortakları tarafından alt marka olarak gayriresmi şekilde kurulan sp labs, balkan pharma ile aynı hammadde ve üretim tekniklerini kullanıyor. Sp labs tarafından üretilen anabolik steroid ürünlerine linke tıklayarak bakabilirsiniz. https://sp-laboratory.com/products.html

Türkiyede bulunan balkan pharma ürünleri sahte mi?

Yüksek ihtimalle evet. Birçok yerde gördüğünüz balkan pharma steroid ürünleri muhtemelen sahte veya tarihi geçik olma ihtimali olan ürünlerdir. Web sitemiz üzerinden satın alacağınız balkan pharma ürünleri elimizde bulunmamaktadır ve müşterilerimiz bilgilendirilerek istenildiği takdirde sp labs markalı ürün gönderilmektedir. Web sitemiz üzerinden orjinal sp labs steroid fiyatlarını öğrenmek ve sp labs steroid satın almak için buraya tıklayın.

 

Sıkca Sorulan Sorular

1.Balkan pharma steroid üretimi neden durdu?

Cevap: Moldova hükümeti baskısı yüzünden anabolik steroid üretimini bitirdi.

2.Balkan pharma ne zaman tekrar üretime başlayacak?

Cevap: Balkan pharma adı altında üretim artık olmayacak. Sp laboratories markası adı altında üretime ve satışa aktif olarak devam edecekler.

3.Sp labs ile balkan pharma aynı mı?

Cevap : Evet. Sp labs yıllar önce balkan pharma ortaklarının kurduğu gayrıresmi bir alt markadır ve balkan pharma artık sp labs markası altında anabolik steroid üretimi ve pazarlaması yapmaktadır.

4.Balkan pharmanın fabrikası mı kapandı?

Cevap: Hayır. Moldova hükümeti baskılarından dolayı sadece anabolik steroid üretimini durdurarak vitamin, supplement ve çeşitli tedavi edici ilaç üretimine devam etmektedir.

5.Sp labs ürün kalitesi ile balkan ürün kalitesi aynı mı?

Cevap: Evet. Sp labs üretimde balkan pharmanın tekniklerini ve aynı hammaddeyi kullanıyor.

6.Sp labs steroidleri kaliteli mi?

Cevap: Avrupada ve amerikada yıllardır en çok satan markalar listesinden olan bir markadır.

7.Sp labs steroid orjinalliğini nasıl anlaşılır?

Cevap: Web sitemizde bulunan tüm sp labs steroidleri üzerinden check kod mevcuttur bu kod ile ürünün web sitesinden orjinalliğini dogrulayabilirsiniz.

8.Orjinal sp labs steroid nereden alınır?

Cevap: Web sitemiz üzerinden sp labs steroid fiyatlarını görerek satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

9.Web sitenizde bulunan balkan pharma ürünleri orjinal mi?

Cevap: Web sitemizde bulunan balkan pharma ürünleri satın alındığı takdirde, müşterimiz bilgilendirilerek isteği doğrultusunda balkan pharmanın alt markası olan sp labs ürünleri gönderilmektedir. Sp labs ürünleri check kodludur ürünün uluslararası web sitesinden orjinalligini dogrulayabilirsiniz.


There are no products to list in this category.